Shiatsu Peter

Peter Raes

Westkapelse Steenweg 17
8380 Dudzele

Beslissing van de veiligheidsraad: 

Massage is niet toegestaan ​​!!! voorlopig tenminste tot 1 juli. 
Shiatsu kan en mag enkel op de kledij gegeven worden. 
Mondmasker dragen is verplicht en (toiletgebruik van de klanten is niet toegestaan.)

Voorzorgsmaatregelen: 

1 -  bij hoesten, niet aanwijsbare vermoeidheid, niesbuien of andere mogelijke ziektensymtomen moet je de afspraak annuleren
2 - bij een lichte verhoging van de lichaamstemperatuur wordt geen behandeling gegeven.
3 - je komt alleen; dus nooit ontmoet 2 in de shiatsupraktijk.
4 - wanneer er een klant in de ontvangstruimte aanwezig is, blijft de klant die komt buiten.
5 - wij raden jullie aan om handen te ontsmetten met alcoholgel of spray die aan de deur aanwezig is, net voor het binnen komen.
6 - de klant draagt ​​verplicht een mondmasker die je meebrengt of wanneer je er geen persoonlijk bezit, ter beschikking gesteld kan worden.
7 -toiletgebruik niet toegestaan (beslissing veiligheidsraad)
8 - Na een behandeling kan max. 5 min worden nagerust om mezelf de kans om de ruimte te geven om ontsmetten en gebruiksklaar te maken.
9 - bij het verlaten van de behandelingsruimte deponeer je de badhanddoek en het beschermdoek van het hoofdsteuntje in de linnenmand.

10- een geleend mondmasker wordt ook in een linnenmand gedeponeerd bij het buitengaan.
11 - Je ontsmet de handen met een aanwezige ontsmetting spray van gel voor dat je de praktijkruimte verlaat.
12 - na een behandeling kan alleen met gepaste contanten, met Payconiq of via vooraf overschrijven betaald worden.
13 - Aangeraden je eigen groot badhandoek en een klein handdoekje (voor over de hoofdsteun) mee te brengen                              

Behandelingen op afspraak

Tel: 050/59 82 15
GSM: +32497 43 82 15
 
Wegbeschrijving
Opgepast: om problemen te voorkomen lees dan de onderstaande wegbeschrijving goed want niet elke plaats is bewegwijzerd.
Is  jouw GPS nog niet aangepast aan het totaal nieuwe weginfrastructuur rond Dudzele ?, Dan is het updaten van u GPS nodig
 
Wegbeshrijving komende uit de richting E40 via de N31

U rijdt via de E 40 en neemt de afslag Brugge  N31 richting Zeebrugge Blankenberge, ea (expresweg) 

U rijdt door diverse tunnels richting Zeebrugge, Blankenberge, Haven, Knokke, Dudzele. 
Waargenomen 1 km voorbij de afrit Oostende en AZ,  neemt je de afslag Blankenberge op de N31. Opgepast dit is de afslag wanneer je  onder het eerste  digitale bord doorrijd die je tegenkomt. Dit is een lange afslagstrook! ! ! De afslag nemen en liks aanhouden tot op de rotonde.

Eerste mogelijkheid op de rotonde
Je neemt de 3e afslag op de rotonde naar boven rechtdoor richting Blankenberge N371 (rechts baanvak) na 1,1 km rechts afslaan richting Dudzele (Statiesteenweg) wat later op terrein Dudzele stationsweg. Na ongeveer 2,2 km rijd u over het Boudewijnkanaal (herdersbrug) waar u na 80 meter rechts naar Dudzele centrum afslaat. Op het einde van deze weg ga je naar links (Dorp) nog 300 meter. Na 150 m staat een huis rechts met 3 witte zwanen in de gevel (zelfde weg) daar begint de Westkapelse steenweg. Wij wonen 100 meter verder links. De parkeerstrook begint net voorbij ons huis

Tweede mogelijkheid op de rotonde   Beste en gemakkelijkste optie
Je neemt de  4e afslag  op de rotonde richting Dudzele (wit bord) via de zeelaan (niet de 2e afslag naar het crematorium). Je komt aan het kruispunt met de Pathoekeweg en slaat linksaf. Na 100 meter aan het kruispunt naar rechts richting Herdersbrug over het Bouwdewijn kanaal. Na 80 meter naar rechts (Dudzele centrum) aan kruispunt naar links N376 (Dorp). Na 150 m begint de Westkapelse steenweg thv een huis met 3 witte zwanen in de gevel. De Shiatsu praktijk Nr 17 vindt je 100 meter verder op je linkerkant.

Alternatief : Afslag N379 richting Brugge Station rijden. Onder de Boeveriepoort (aan het station) op de rotonde richting concertgebouw en dan onder de tunnel aan het concertgebouw. Aan de eerste lichten rechts houden. De Ezelpoort links aanhouden en zo de ring blijven volgen tot u aan een brug komt met verkeerslichten. Rechtdoor de Dudzelesteenweg volgen tot in Dudzele centrum. Op je rechterkant zie je een gevel met 3 witte zwanen. Nu begint de Westkapelse steenweg. 100 meter verder op je linkerkant kom je nr 17 tegen Parkeerplaats ergens in de omgeving en kom langs de poort binnen Net voorbij een notenboom zie je de praktijkdeur mannen een halve maan handvat. Stevig drukken, zo kom je binnen.

Terugrijden via de N31 richting Brugge E40 - A17

Eerste mogelijkheid
Je rijdt over het Boudewijnkanaal rechtdoor blijven rijden (oude stationsweg) tot aan de weg naar Blankenberge N371 en daar links richting E40 via de N31 (expresweg) of rechts naar Blankenberge. (moeilijkheden verwacht om linksop te draaien richting N31 - E40 - A17 op dagelijkse momenten en spitsuren)

Tweede mogelijkheid
 200 m voorbij het Boudewijnkanaal de Pathoekeweg naar links opdraaien om op 100 meter rechts op draaien naar de rotonde en dan 4e afslag richting Blankenberge. Links aanhouden. Aan de verkeerslichten de N31 links opdraaien richting E40 - A17 

Wegbeschrijving komende uit de richting van Antwerpen 
Eerste mogelijkheid weg onderbroken in Damme Op de N49 de afslag nemen naar Damme thv Lapscheure (naar links thv de verkeerslichten). Je rijdt ongeveer 6 km tot in het centrum van Damme, volgende bruine tekst tijdelijk tot eind maart overslaan !! ( over de brug van de Damse vaart 1,5 km verder aan het kruisput naar rechts 100 meter verder naar links Dudzele.)  Volg tijdelijk volgende aanwijzing:  Aan de brug in Damme naar rechts richting "De Siphons" en gelijknamig restaurant. 2 bruggen oversteken naar de Damse-Vaart Oost tot aan de brug. Over de brug richting Oostkerke Centum.Vanaf het centrum richting N374 Linksaf 3 km richting Brugge over 2 kanalen en afslafg naar rechts richting Dudzele. In Dudzele aan kruispunt met de Westkapelse steenweg naar links en parkeren op de rechter parkeerstrook. Nr 17 vind u 200 meter vanaf het kruispunt naar Damme.
 
Tweede mogelijkheid : Komende van Antwerpen N49: afrit 18 nemen richting Knokke. Aan de verhoogde rotonde in Westkapelle de N376 nemen richting Dudzele tot op de betemming Aan de verkeerslichten niet meer naar links via Oostkerke. 
 
Derde mogelijkheid : U blijft de A11 volgen tot aan de afslag Brugge haven ( afrit 19 ) naar rechts, na 50 meter aan de verkeerslichten naar links en terug aan de verkeerslichten links de Havenrandweg Noord volgen parallel de A11 tot je onder de A11 doorrijd thv het Bouwdewijnkanaal. Afslag naar links Dudzele op einde aan kruispunt links. Nu nog 300 m nr 17 op linkerkant.
 

Terug richting Antwerpen, Knokke en Sluis: 

Eerste mogelijkheid : Dudzele richting Brugge 2e afslag (herdersbruggestraat) Aan het kruispunt met Havenrandweg Zuid N348 naar rechts. Onder A11 rijden en de weg blijven volgen (haven randweg Zuid) tot aan de lichten thv oprit 19. U slaat af juist voor de lichten (alle richtingen) U rijdt rechts meevolgend over de A11 en links de A11 oprit nemen richting Antwerpen Knokke, Sluis .

Tweede mogelijkheidMomenteel niet mogelijk: weg onderbroken in Damme  aan de Kerk rechts afslaan naar Damme. Thv. restaurant Veldzicht naar rechts 50 m verder links tot in Damme centrum. Door Damme centrum en aan splitsing links de Oude sluisdijk en Vredestraat volgen tot aan de lichten in Lapscheure en de N49 (A11) nemen naar bestemming.

Alternatief:  Momenteel niet mogelijk: weg onderbroken Damme  Richting Damme tot net over de brug van de Damse-Vaart links langs het kanaal (Damse-Vaart Zuid) tot over de bruggen aan de Sifon naar rechts (leopoldvaart-Oost) tot aan de eerste brug verbindt de Oude sluisdijk nemen en de Vredestraat tot in Lapscheure aan de lichten en de N49 nemen naar bestemming.

Derde mogelijkheid : Dudzele - Westkapelle N376. Richting Westkapelle rijden tot aan verkeerslichten. Weg blijven volgen op op de verhoogde balkonrotonde te Westkapelle en richting kiezen Antwerpen N49, Sluis of Knokke  
Eenvoudigste en gemakkelijkste mogelijkheid

Grotere kaart weergeven